donderdag 28 maart 2013

Jubeljubel

 Het is helemaal niet zo leuk als het lijkt, want uiteindelijk erg eentonig, maar ik zal het jubelen desalniettemin niet laten. Na de vrijheid voor de aanleg van een nieuwe moestuin ging gisteren zonder moeite de kop van het grasmaaien en ben ik vandaag begonnen met het spuiten van de terrassen. Ja, vies, maar helaas. Effectief en efficiënt wegen even zwaarder dan het milieu.

 Behalve dat het ingezette offensief moeiteloos over het 'moeten' heen walst, werden vandaag ook overbekende valkuilen als onverwacht slecht(er) weer en vervolgens technische defecten zonder hapering gepareerd. De bal schijnt behalve te rollen ook eindelijk de gewenste kritische massa overstegen te zijn. Als de tekenen niet bedriegen zal de bal niet makkelijk meer te stoppen zijn of van koers te veranderen.

 Nu moet die continuïteit nog blijken, maar de start is over de volle breedte hoopvol. Bijna volle breedte want een klus-klus heb ik nog niet bij de hoorns gevat. Ik vertrouw erop, dat dit geen roet in het eten gaat gooien. Ja, vanwege het eten ben ik moeten stoppen, dat moet eerst nog gekookt worden. Daar had ik tot voor kort de hele middag voor... Het is me ook wat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten