zondag 9 oktober 2022

Wereldwijs

 Het is eigenlijk van de pot gerukt. Om zes uur je nest uit te komen om op tijd de honden (in het donker) gedaan te hebben voor de aanvang van de F1 in Japan. Land van de rijzende zon met een haast onmogelijk tijdverschil met hier. Was het een van de eerste races in het seizoen geweest, hadden ze het kunnen bekijken en had bed het gewonnen. Maar itt vorige week bestaat vandaag een serieuze kans dat Verstappen het tweede wereldkampioenschap binnen sleept. Beetje slorig om dat moment te missen, als je de rest gevolgd hebt.
 
 Net als vorig weekeind is het ook een beetje onzin om er mee bezig te zijn. Het is vrijwel onmogelijk voor Verstappen om dat wereldkampioenschap nog mis te lopen. Dan moet hij de rest van de wedstrijden niet meer in de buurt van het podium komen. 

 Update: In het afgelopen uur zijn 3 (!!) rondes gereden en de rest staat iederen wat te dralen in de pit vanwege teveel regen. Het bed op een oncristelijke tijd verlaten was niet nodig gewweest. Godverju. En al die toeschouwers op de niet-overdekte tribunes gedwee wachtend in hun plastic regenjassen. Wordt dit zo'n dêbacle als in Spa vorig jaar?? Met alle onderbrekingen meegerekend mag een race niet langer duren dan 3 uur.

 Update: ze bekijken het maar. Meer dan anderhalf uur naar regen kijken is nog stommer dan daarvoor om zes uur uit je nest komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten