zondag 30 oktober 2022

Hervinden

 Een uur geleden voor het eerst in wkn in de cabine van mijn truck gekropen. Eigenlijk is het wachten op een nieuw stuk Europa na het debacle van de uitbreiding richting Moskou. Maar het is ook het ontbreken van rust. Rust om het genieten van de op het oneindige gerichte blik en het vreten van kilometers de ruimte te geven. Overgave mist(e).

 Terug naar de invalshoek van 85% van het wegennet bereden te hebben. Met de versplintering van kleine bijwerkprojectjes wordt het er niet makkelijk op. Mijn teller staat inmiddels op net geen 84%. In feite verdwijnt steeds meer onbereden asfalt in toegangswegen naar bedrijfsterreinen. Vaak op het bedrijfsterrein doodlopende wegen. Daar rij je niet voor je lol in als je toch al een trailer achter je truck hebt hangen.

 Voor de rest is het sprokkelen in de vernieuwde delen van het speelveld. Misschien weer een tijdje naar de parallelle World of Truck omschakelen? Daar hebben de ritten geen spelbepaalde tijdslimieten en kan op een rit makkelijker links en rechts wat onbereden asfalt meegepikt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten