maandag 3 oktober 2022

Herstel

 Na iets van anderhalve week terug van weg geweest. Nu enkel nog een punt achter dat ellendige, soms wurgende gehoest. Vanochtend voor het eerst sinds een week de honden gedaan. Was te merken, dat ze meer hun eigen gang hadden kunnen gaan dan bij mij de bedoeling is. Rosa moest bij terugkomst apart gehouden worden ivm een bezoekje aan de dierenarts. De dame had direct door dat de afwijking van de normale routine niet was waar ze om te springen liep.

 Na de heren, de koffie èn een ochtenddut op weg naar de vaccins. Triest. Het blijft regenen. De grond is inmiddels zo door en door nat dat van opdrogen nauwelijks nog sprake is. Zo verlies je de nazomer als actieve periode. Hoop toch deze week iets met het hout te kunnen doen. Het weer lijkt mee te werken. Nu is het wachten op mezelf.

 Na de dierenarts een paar overbodige boodschappen gedaan. Oa kokosmacronen èn chocola. Bij de Mega Image hebben ze nog Côte d'Or en Lindt. Bij de Auchan en Penny zijn ze helemaal overgestapt op sub-merken muv Milka. Tien meter schappen met Milka-varianten. Puur melk, niet mijn smaak. De Penny is zelfs van 100 naar 80 grams tabletten geswitcht. Nog ff wat Chinees meegepikt en terug naar het platteland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten