zaterdag 22 oktober 2022

Seizoenswissel

 Ondertussen valt het bestaan zowel fysiek als in het minder concrete deel niks tegen. Af en toe een beduidend mindere dag. Daar valt mee te leven. Het gaat allemaal traag, dat wel. De energievoorziening laat ook te wensen over. Maar, zoals verwacht, een mens went aan alles. Daarbij sukkelen we langzaam de rustige periode van het jaar in. De eerst nacht met bijna -10º van de week gehad. Nog 14 dagen redelijk nazomerweer en dan schijnt de winter z'n intrede te doen. Sneeuw en zo.

 Benieuwd hoe dat voor de tweede hondenronde in de ochtend gaat uitwerken. Blij dat je binnen bent na de eerste ronde. Je verkleumde vingers kunnen bijkomen en je verlangt naar een warme bak leut, môt je weer in de benen. D'r is een neiging om ze maar weer los te laten. Helaas is Bobby daar te onvoorspelbaar voor.
 
 Het zou me niks verbazen als hij z'n oude gewoonte oppakt en eerst tegen de buurhond aan gaat staan blaffen en vervolgens de tuin van de vallenzetter in banjert om het zelfde met de hond van de ernaast levende oude vrouw te doen. Nu valt er weinig te vertrappen in deze tijd van het jaar, maar het lijkt me stug dat die vent niet weer problemen gaat maken. Bovendien gaat Bobby dan ook weer auto's nalopen en hebben we zo de politie aan de deur staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten