woensdag 17 april 2013

K*t

 Waarom doe ik al die moeite? Hou ik ten kostte van klauwen vol energie steeds maar weer vol en geven machines het zomaar op? Een motor die er spontaan mee stop en dan olie lekt ... Lijkt me stug dat dat mee gaat vallen. Het is nou werkelijk niet het moment om 1000'den euro te gaan verspillen aan de zeer waarschijnlijk noodzakelijke vervanging. Dat wordt lachen met de grasgroeimaanden voor de boeg.

 Wat een prachtig apparaatje leek en ook een jaar of vijf naar behoren heeft gefunctioneerd is uiteindelijk toch een soort mankepoot gebleken. En was het daar bij gebleven, dan had ik me misschien zelfs eens diep in de ogen moeten kijken en op mijn borst kloppen voor mogelijk falend onderhoud. Maar nee, de sleutelaars van het verkopende bedrijf, heet hier netjes SAV (service après vente), hadden en hebben geen kaas gegeten van de machinerie die ze verkopen. Als je -misschien niet altijd op de gewenste momenten- steeds weer het onderhoud doet, moet je niet bij mij aankomen zetten met het gewauwel dat bepaalde manco's te wijten zijn aan het verkeerde of achterwege gelaten onderhoud. Euh?? Sterker nog, na de derde verklote aandrijfriem heb ik zelf maar eens gekeken waar het aan kon liggen. Niks geen gelul over schoonmaken, olie lekken en ander gezeur. Gewoon de geleiders beter afstellen en sindsdien zit er nog steeds dezelfde riem.

 Zo zal er morgen of gegarandeerd pas volgende week weer een wagonlading smoezen en uitvluchten voor mijn voeten worden gestort. Ze snappen d'r vast weer niks van, is nog nooit gebeurd, dit soort klachten hebben ze vast ook weer nooit gehad en het moederbedrijf ontkent na navraag natuurlijk, dat dit überhaupt mogelijk is. Maar goed, mijn machien doet het niet meer en ik vrees dat dat geen tijdelijke kwestie is. Soms hè, soms zou ik toch .... is maar goed, dat niemand dat weet.

1 opmerking:

  1. soms zou ik..... you and me both !!!
    Sterkte....das nu ff niet m.n sterkste kant maar ik wens het jou van ganser harte.

    BeantwoordenVerwijderen