zondag 28 april 2013

Achterwaarts

 Zondagmiddag en niks geen stilstand maar duizelingwekkende achteruitgang. The rollercoaster in standje 'achteruit'. Back to the past and niks to the future. Het voelt weer aan als in Thelma & Louise, ongewild voortgedreven en onbegrepen, helaas mist die neiging naar dat laatste grote gebaar. Pracht film! Mocht ik ooit de onzinnige uitgave van een dvd-player doen, dan zou dat één van de eerste films zijn, die ik terug zou willen zien. Er zijn er meer, natuurlijk, aub, wat denk je, maar toch.

 Kortom, mensen, ik ben er weer. Het gaat weer k*t, we kunnen weer schrijven. Mens kan niet alles hebben, dat blijkt maar weer. Misschien toch aan de slag met een interne omscholing en verbouwing. Lijkt me nou niks om iedere keer weer op mijn snuffert te moeten gaan voordat de episodes hier ter plekke hun aanvulling ontvangen.

 Tijd dat het weer terugkeert naar de temperaturen van de tijd van het jaar en buiten bezig zijn niet veroordeeld is tot een ijdel verlangen. Machines moeten vervangen, het gras tikt op meerdere plekken tegen de lat van 50cm, de tuin wacht, onkruid ontloopt de vernietiging, etc, etc. De bal rolde ff en dat voelde wel erg lekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten