maandag 27 augustus 2012

Kijkers

 Probeer eens door gelijke edoch onbekende ogen te zien wat wordt gewenst. Alles, wat je voorstelt, is oké. Akelig gevoel. Doet me aan paling denken, aan paling in een emmer met snot. Haal daar maar eens de juiste uit. Wat .... haal d'r maar eens eentje uit, maakt niet uit welke!

 Ze proberen je niet tot probleem te zijn maar maken het je ondertussen knap lastig. Wil je iemand dwars zitten, laat hem of haar dan zoeken naar wat die persoon denkt wat jij zou willen. Grrrrr! Ik moet dan uitkijken. Heb altijd al wat neigingen richting het extreme gehad, maar kan me bij deze benadering slecht met de grootste moeite beheersen. Bungy jumpen in je blootje? Achterstevoren kruipend naar Compostella? Dansen op het drukst denkenbare kruispunt? Een koffiekoekjesgevecht?

 Kwestie van tot 210 tellen, de eerste 300 alternatieven wegstrepen, de navolgende rest goed verdunnen en dan net langs de grens van het saaie scheren en vaak zit je dan aardig in de richting. Wat is het toch zovele malen makkelijker als mensen gewoon zeggen wat ze willen en jij niet gedwongen bent hun irissen te lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten