vrijdag 17 februari 2012

Nieuw oud

(01/01/2009) (00.06) 2009 Gehaald!! Mag het geploeter van de afgelopen 12 maanden in het komende jaar eindelijk zijn vruchten afwerpen en ik mijn rust vinden om gewoon met mijn leven aan de slag te gaan, ervan te genieten, het een nieuwe vorm te geven al is die oud en bekend, het gewoon aan te gaan, de smaak er weer van te pakken krijgen, er iets van te maken.

 Zoals ik de afgelopen maanden bijna letter voor letter mezelf weer het uitgebreid lezen van kranten heb toegestaan. Af en toe zelfs een boek ter hand heb genomen en vaak intens heb genoten. Mezelf weer opengesteld heb voor nieuwe boeken, recenties, bezoeken aan boekhandels en een verlangen voel om me in de wereld van het geschreven woord te verliezen, lezend of schrijvend.

 Zoals ik de afgelopen weken opzoek gegaan ben naar muziek, vertrouwde klanken heb opgezocht, opzoek ben gegaan naar nieuwe geluiden èn ik me die heb gegund. Ik luister inmiddels bijna dagelijks (weer) naar muziek.

 Zoals ik op Kerstavond de draad van het koken weer (even) heb opgepakt en uit niets iets bijzonders heb weten te maken zonder daarvoor recepten te spellen. Heerlijk bezig, lekker resultaat en een gezellig samenzijn.

 Zoals ik nog veel meer dingen zou willen oppakken, maar die me tot op heden meer afstoten dan aantrekken, meer aan de zin ervan laten twijfelen dan laten verlangen naar het resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten