woensdag 28 september 2022

Voorspelbaar?

 Uitgeteld. Ordinair geveld door zoiets als een stevige verkoudheid en/of keelontsteking. Covid kan natuurlijk ook. Had dat wel willen weten. Helaas was die zelftest die we hier hadden liggen niet compleet of op z'n minstens onduidelijk, ook voor Mariana. Afkloppen, maar het ziet niet uit naar een IC-bezoekje of dezelfde sloperij als vorig jaar in november. En toen was die Covid nou niet echt overtuigend aanwezig in de officiële test.

 Mooi weer. Uitgeteld. Je kunt er bijna gif op innemen. Hopelijk zit er morgen weer meer leven in het lijf en tussen de oren. D'r is genoeg te doen, zelfs nu het vullen van de kasbak in feite is afgeschreven voor dit jaar. Het hout moet. Niet dat er weer een partij hout de winter open en bloot moet verdragen. En natuurlijk het winterklaar maken van de min of meer gebruikte percelen. Zelfs het wijnmaken moet voor hout en tuin aan de kant. Behalve, dat er nog 50 ltr in grote flessen staat te wachten, het scheelt als de wijn je niet echt meer smaakt, om gebotteld te worden, ontbreekt gewoon de tijd om met wijnmaken bezig te zijn. Plukken, ontstelen, kneuzen, persen en overhevelen.

 Volgend jaar weer, zoals meer naar volgend jaar wordt doorgeschoven in de hoop, dat het dan allemaal eindelijk soepeler en continuer verloopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten