zaterdag 10 september 2022

Tegenzinnig

 Grijze dag, zowel qua weer als mezelf. Geen zin om het bed te verlaten. Mezelf moeten aanzetten tot de hondenrondes. En eigenlijk smaakt de koffie ook niet. Een dag voor een pas op de plaats. De keuken kan het weer gebruiken. Na de plens water van gisteren is de tuin sowieso geen alternatief voor vandaag.
 
 Waar gaan we het mee moeten doen vandaag? Groot-Brittanië is nog druk met de begrafenis van de vorige koningin en de verwachtingen mbt de nwe koning. Oekraïne schijnt vaart te maken met het oprukken voorbij de Russische linies. En Verstappen is dit weekeinde ook op Monza favoriet. Zien of hij dat waar weet te maken en de race morgen desondanks een beetje spannend is.
 
 Wordt tijd om die races op groot beeld te kunnen volgen. Na jaren van aandringen heeft Mariana eergisteren eindelijk info ingewonnen over een Tv-aansluiting. Kabel, geen schotel. Nou dat is 30 Lei p.m. Op de vrg wat we daarvoor kregen moest ze me het antwoord schuldig blijven. Hopelijk gaat die informatie niet nog een keer jaren duren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten