dinsdag 20 september 2022

Invulling

 Gisteren de vierde rij aardbeienscheuten geplant en dus de oude vierde rij helemaal opgeschoond. Mijn verwachtingen overtroffen. Weer een gewone dag. Niet van de daken schreeuwen geen vlaggen uit, maar dat is de tweede opeenvolgende dag zonder een serieus gat in de dag te slapen. Zonder de storing van de electriciteit zou vandaag misschien wel de derde dag zijn geweest.

 De tuin gaat het zeer ws niet worden vandaag. Gisteravond weer een plens water gehad. Bespaarde me gesleep met een gieter maar maakt ook het graven weer onmogelijk. De grond krijgt nauwelijk te tijd om zijn plakcapaciteiten kwijt te raken. Een beetje een rustdag vandaag met huishoudelijke tintjes. Zal ook gelden voor al die militairen, hoogwaardigheidsbekleders en andere in apenpakjes gehulde wandelende onderscheidingsdragers in zoverre ze daar geen personeel voor hebben. Op Windsor stonden snel geteld alleen al een twintigtal keukenpersoneel acte de presence te geven.

 The Queen-mum ligt bij d'r eerder overleden echtgenoot en familieleden. Het normale leven krijgt nog 7 dagen om bij te komen. Wat een theatrale toestand die uitvaart. Mariana heeft de live uitzending van 13:00 tot na zessen gevolgd. De verplaatsing van Westminder Hall naar het kerkgedeelte, het tochtje door Londen naar BuckinghamPalace, dan naar Windsor, dat kun je blijkbaar lopend, Wat een monstreus kasteel is dat. Geen idee waar de live uitzending ermee kapte. Volgens mij is het afdalen in de crypte niet in beeld gebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten