donderdag 15 september 2022

Kalmpjes

 Zit het weekje minder er weer op? Zou tijd worden. Nou zou het mooi zijn, als het weer mee werkt. Daar ziet het vanochtend niet echt naar uit. We hebben nog ff voordat het de bedoeling is om buiten aan de slag te gaan. Kan het weer mooi nog ff bijtrekken.
 
 Het is rustig momenteel, op het saaie af. Niet persoonlijk maar qua om me heen t/m het wereldtoneel. Iedereen is bezig met de dood van de Britse koningin. De 'vliegende' opmars door Oekraïne is een paar tandjes teruggeschakeld. Interessant is mn de reactie van de Russische kant op het gebeuren. De oorlog is nog lang niet voorbij maar in het Kremlin wordt inmiddels openlijk voor het ergste gevreesd. Hier te lande is het alsof de politiek slaapt. Zal deels komen door mijn gebrekkige taalbeheersing. Maar er springt in het nieuws niks uit. Geen corruptie-schandaal, geen op ploffen staande regeringscoalitie, geen grote toespraken van de president. Heetste hangijzer lijkt de verlenging van de 0,50 Lei korting op de prijs van benzine en diesel.

 Ook in het kleine wereldje van Coves 13 is het stilletjes. Overal zijn tekenen zichtbaar van een aflopende zomer en het uitblijven van een warme nazomer. Het hout had inmiddels gespleten moeten (kunnen?) zijn en ligt nat te worden waar het eerst zo netjes droog was. Tja, of het ooit allemaal weer zonder vertraging gaat gebeuren op de daarvoor bestemde tijden, is een vrg waar alleen de toekomst het antwoord op heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten