vrijdag 9 september 2022

Goedkeuring

 Vroeg op. D'r was twijfel. Stadse boodschappen doen was de bedoeling. Het ging gisteren zo lekker met graven. Zonde om dat niet voort te zetten. Zeker omdat het fysiek allemaal niet verkeerd aanvoelde. Anderzijds was het inmiddels langer dan vier wkn geleden, dat de extra's waren aangevuld en menig artikel was zelfs opgebruikt.

 Hondenvoer is een belangrijke indicator en daar was de laatste tijd iets meer voorraad van dan normaal. Een week uitstel had nog tot de mogelijkheden behoort. Het weer hielp een handje door zo rond achten een plens water naar beneden te laten komen. Soort van 'Doe jij maar boodschappen, de tuin kan wachten'.

 Dus op naar Sibiu. Lekker in mijn eentje. Opschieten dus. Bij eenen alles gehad. Helaas was niet alles op voorraad en dat aan de vooravond van het weekeinde. Onbedoeld de Mega Image overgeslagen. Dat schoot me net pas te binnen. Daarbij weinig noodzakelijks misgelopen. Koekjes, ontbijtkoek, mortadella, een Italiaanse boter en nog overbodiger spul. Dat overleven we wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten