zaterdag 3 september 2022

Tè traag

 De woordenstroom gaat momenteel nog trager dan mijn leven. Dat gaat geen goed gevulde mnd worden. Voor een zondag zaterdag , die bij probeert te komen van de nattigheid, best veel gedaan. Maar wat is interessant aan het schoonmaken van wijnflessen en die vervolgens vullen uit de 25, pardon 28 ltr fles? Een gevoel dat al wat langer speelt.

 Corona was niet echt interessant en gaat dat ook de komende winter niet worden. De oorlog in Oekraïne schijnt jaren te gaan duren. Mijn lijf is toe aan extra aandacht, maar die blijft vastlopen in weerstand en verzet. De tuin is een gevecht met mezelf geworden. Portal 2 brengt voor het moment nog een beetje jeu dans la vie, letterlijk en figuurlijk.

 Voor de winter moet het verzaagde hout nog gespleten worden. Alsof anders de verveling een kans krijgt om toe te slaan. Misschien kan dat slaapwandelend? Schijn je ook niet van licht afhankelijk te zijn. De auto moet naar de technische keuring en een grote beurt had 1000 km geleden al moeten gebeuren. Dan is daar nog de Peugeot ...... Tijd om eens flink te gillen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten