donderdag 23 maart 2023

Verzameld

 Inmiddels 86,39 % bij elkaar gereden. Behalve het Britse eiland zijn de resterende procenten versnipperd over heel Europa. Check weliswaar alle te rijden routes vooraf op mogelijke grijze delen maar zelfs voor een honderdste procent betekent het vaak dat meerdere routes gereden moeten worden. Het is sprokkelen.

 Ondertussen staat een update in de wacht en worden we lekker gemaakt met voorbeschouwingen van wat de nwe uitbreiding naar mn voormalig Joegoslavië gaat inhouden. Beide zullen mijn bij elkaar gereden percentage aan wegen wederom verwateren. Graag bij die uitbreiding niet teveel op een bedrijfsterrein doodlopende wegen. Daar valt op het ogenblik nog het meeste te halen. Je route moet er dan wel op z'n minst langs gaan. Voor omrijden is de geplande tijd, waarbinnen de opgehaalde vracht afgeleverd moet zijn, vaak te kort.

 Wat een gelul weer. Je zult er maar mee bezig zijn. Voor de gemiddelde computerspelfanaat is ETS2 natuurlijk een suffe bedoening. Geen spanning, geen geschiet, geen groeiend wapenarsenaal, geen kick, geen stress, geen adrenaline, geen gezoek, niks geen verzamelen, geen einddoel, etc. Dishonored_2 was wat dat betreft een mooie middenweg. D'r is inmiddels nog een ander spel wat me qua beschrijving wel aantrekt, maar me vooralsnog te duur is. Kom zo gauw niet op de titel. Genoeg zeperds geleden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten