zaterdag 4 maart 2023

Racerij

 Shit. Begint het F1-seizoen weer en verheug ik me op jankende motoren, blijkt Hesgoal uit de lucht cq van het net gehaald. Een website waar via linken de races gratis waren te volgen. Wat nu? Een VPN? Dat heet dan gratis kijken in bijv. Oostenrijk maar de VPN is een betaalde service. En dat alleen voor de F1 in mijn geval. Nu heeft een VPN als grootste voordeel, dat je op het internet surft alsof je in een ander land zit dan waar je feitelijk woont. Maakt je anoniemer.

 In dit geval is het, dat je bijvoorbeeld simuleert in Oostenrijk te wonen en dus in aanmerking komt om de F1 gratis te kunnen volgen via ServusTv. In Nederland betaal je Viaplay of kijkt via de dienst van de F1 zelf. In Roemenië weet ik het eigenlijk niet.

 Na wat zoeken een VPN-abonnement gevonden waar kosten en baten redelijk in evenwicht lijken. Nu is het alleen zaak om de boel in de gaten te houden en niet in een automatische verlengingscyclus terecht te komen. Twaalf mndn om uit te zoeken of het slim is wat ik net gedaan heb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten