vrijdag 10 maart 2023

Pizza

 Mijn kleine wereldje ff zat. Voldoening halen uit was en afwas lukte maar zeer deels. Tegen tweeën Mariana achter de stofzuiger vandaan gehaald, mijn schoenen geprobeerd wat zowaar met wat wringen lukte en de 'stad' in gereden. Zin in pizza. Een verhuisde oude bekende, die we nog een keertje met een bezoekje wilde vereren, bleek de deuren definitief gesloten te hebben.

 Aan de overkant (hun oude stek) zit een andere eigenaar die niet alleen de plek maar in feite ook de oude formule voor 100% heeft overgenomen. Daar is moeilijk tegen op te boksen. Daarvoor heb je zoiets als een concurrentiebeding. Ze hebben wat verbeteringen aangebracht zoals een bijna dicht buitendeel voor rokers en de pizza was de vorige keer niet verkeerd. Dat kon van deze keer niet gezegd worden.

 Mariana's pizza, vegetarisch want in de vastenaanloop naar Pasen, verzoop in olie en groentevocht en bij mijn margherita verstikte een kaas laag de eronder vrijwel afwezig tomatensaus. Deeg was gummi-achtig ipv knapperig. Bovendien had de wijn te lang open gestaan en had een oxidatie bijsmaak. Geen reclame deze keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten