1 eetlpl spekjes
1 sjalot klein gesneden
1 teen knoflook in plakjes
1 cm2 gember in zeer dunne plakjes
1 handje verpulverde walnoten
2 kumquats in plakjes
1 middelgrote tomaat in blokjes
1 niet samengeknepen hand roquette klein gesneden
Pasta voor 1 persoon
1 teen knoflook versnipperd
Olijfolie in overvloed
Mik alles in de juiste volgorde met voldoende olijfolie in een klein formaat hapjespan. Alles moet warm, vermengd en doortrokken maar niet oververhit zijn. Kook ondertussen de gewenste pasta net niet 'al dente'. Verhit olijfolie in een koekepan, smoor de knoflook en voeg de pasta toe. Mag best een beetje aanbakken.
Schuif het pasta-knoflook mengsel op een plat bord en overdek het geheel of gedeeltelijk met het spek-groentemengsel. Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten