woensdag 26 december 2012

Shit!!

 Ergens een blind vlekje in het systeem. Morgenavond behoor ik in Parijs te zijn en ik loop hier rond alsof ik alle tijd van de wereld heb. Liep, dus, want vanochtend in bed schoot me ineens te binnen, dat ik morgen rond hetzelfde tijdstip de honden moet wegbrengen. Goeiemorgen!

 Een hikje in het tijdsbesef en dat behoorlijk diep vergraven, want zelfs bij de boodschappen had ik t/m morgen gerekend qua uitloop voor de overschotten. Mooi niet, dus. Dat wordt ouderwets bezig zijn. Koken. opruimen, poetsen, inpakken, slapen, honden verzorgen, wegwezen.

 Parijs, Utrecht, Le Chalard, Toulouse, Biarritz, Parijs ... het rondje voor de komende veertien dagen. Zelfs met de blogs heb ik me qua tijd en ruimte rijker gerekend dan ik ben. Of ik dat tussendoor weet in te halen, is nog maar de vraag. Zit ik een vriendin te stangen, die op haar jaarlijkse uitstapje naar Thailand is, en zelf loop ik te klungelen met de media. "Mea culpa" en nog wat van die fossiele uitroepen. Gelukkig kunnen we dat nog op het conto van 2012 schrijven en beginnen we niet het nieuwe jaar met dat gestumper. Alvast de beste wensen en zo ...... en in elk geval tot ergens in januari volgend jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten