vrijdag 26 november 2021

Viraal_89

 Daar gaan we dan ... naar beneden op de glijdende schaal. Tijdenlang hard ontkent en nu op de drempel van de invoering. De QR-samenleving staat op het punt om het verwachte blijvertje te worden. Voorlopig 'slechts' een advies van de Europese Commisie. Maar we hebben inmiddels ervaring met wat dat betekent. Hier gaat iets definitief anders worden.
 
 Zes mndn geldigheid van de coronapas, daarna de 'booster', de volgende vaccinatie anders geen vrij reizen in de EU. En niet alleen reizen natuurlijk, dat wordt ongetwijfeld gekoppeld aan restaurantbezoek en meer van die ongein. En alles centraal gecontroleerd!!!! China kan zich de EU langzaam als voorbeeld nemen ipv voor op te lopen in het sociaal dwingend controleren van z'n onderdanen.

 Dit is zo fout, zo ontzettend fout en de massa slikt het voor zoete koek. Het lijjkt wat op de mensen als kudde in de film The Time Machine, die op een fluit(?)signaal allemaal in de rij vrolijk naar hun slacht toe lopen. Wat is de volgende stap? Die gaat er komen, dat is zeker. En alles mondjesmaat anders zou de meute misschien wel wakker kunnen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten