zondag 28 november 2021

Leegte

 Niks te melden. Zondag. Druilerig weer. Echt niks te melden dus. Nog in de proforma quarantaine. De ondergeschoven puppies de deur uitgezet. Samen binnen zag ik niet zitten. Dus maar samen buiten. Iets verzinnen voor als het echt koud wordt, waar het nog steeds niet naar uit ziet. Maar vooral mensen vinden, die zich over deze wurmpies willen ontfermen anders gaan ze hier mooi niet meer weg. Laat mij honden kennen.

 Niets te melden dus. Omnikron hebben ze de nwe covid-mutatie genoemd en natuurlijk zit ie alweer overal en wordt het bestaan aangegrepen om voor de zoveelste keer 'moord en brand' te toeteren. Gaat dat nu bij ieder verandering gebeuren? En hoe gaat men verder met benoemen als binnenkort het Griekse alfabet verbruikt is?
 
 Gewoon niet meer benoemen lijkt me het beste. Gewoon niks melden. Dan is men er snel van genezen, want niet meer mee bezig. IC-capaciteit, positieve testen, kleurcodes. Het houdt mn zichzelf in stand. Niet meer mee bezig zijn dus. Laat maar zitten. Neem een koffie met een armangnac als ontbijt. Zo'n (zon)dag is het. En dan vooral nergens mee bezig zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten