woensdag 24 november 2021

Neergang?

 De mnd in de laatste week en het aantal blogbijdrages net gelijk aan het aantal reeds verlopen dagen van november. Een dieptepunt. Voor dergelijke aantallen moet ik naar de beginjaren. Toen was het wat je normaal zou kunnen noemen. Gaat het blog zichzelf afsluiten of krabbelt het weer op? Het wil wel maar daar blijft de boel een beetje steken. Zoiets als heel warm worden van het idee om op vakantie te gaan, maar absoluut niet weten waar het dan heen zou moeten gaan.

 Het is nog steeds die dag die aan het rollen gebracht moet worden. D'r zijn tijden, dat ik het dan voor het uitkiezen heb. Nu is het zoeken naar die draad om op te pakken. Ik probeer wat links, dan weer rechts of ergens er tussenin, grabbel in het niks, treft met wat geluk een paar scherven aan en probeer me een geheel voor te stellen.

 Het sleept, trekt, stokt. Seizoen? Huisarrest? Onduidelijkheden? Ik zou nu alweer naar bed kunnen. Niet vanwege moeheid. Wat ontbreekt is drive, richting, zin ... dat soort zaken. Die nergens te krijgen zijn, die je helemaal uit je eigen voorraadskast bij elkaar mag zien te leggen. Soort lego. Mentale lego.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten