maandag 6 november 2023

Oudjes

 Op kosten van de gemeenschap naar het restaurant. Alle gepensioneerden van de gemeente Agnita, dat is incl. Coves en Ruja, waren uitgenodigd voor een gemeenschappelijke maaltijd. Geen idee wat de bedoeling daarvan zou kunnen zijn. Een avondje peptalk met het oog op de herverkiezing van de burgemeester? Verbetering van de onderlinge contacten? De oudjes eens de deur uit krijgen? Nou, dat laatste kon het niet zijn. Wat aanwezig was, waren dan wel oude van dagen maar dan het actievere deel daarvan. Ook van de burgervader zelf geen spoor te bekennen.

 Als extraatje was er een optreden van een lokale zang- en dansgroep en een manager van de Penny als soliste. De maaltijd was de voorspelbare koffie, soep en hoofdgerecht. Ja, de koffie gaat hier altijd vooraf aan de maaltijd.

 In totaal waren er iets van 150 personen. Dat op een bevolking van ruim 12.000 zielen (wiki) mag gerust niet representatief genoemd worden. De doelgroep had er grotendeels dus weinig zin in of er moeten meerdere avonden zijn geweest, wat ik niet geloof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten