dinsdag 21 november 2023

Afronding

 Het waarmerk-verhaal is eindelijk rond. Vandaag voor de vierde keer naar Sighisoara gereden voor de vertaling van de begeleidende tekst. Een volgende keer kan het sneller maar het is te hopen, dat men geen gewoonte maakt van dergelijke geintjes.

 Vanwege het prachtige weer en om niet direct weer terug te rijden op een terras in de zon gaan zitten en de passanten gade geslagen. De laatste keer voor dit seizoen? Met de koffie was niks mis. Het verbaasde me, dat het bestelde stuk taart langer op zich liet wachten. Een stuk taart op een bordje leggen kost beduidend minder tijd dan het maken van een latte macchiato. Het stuk taart bleek bij aankomst nog deels bevroren. Het was de magnetron die het zo lang liet duren.
 
 Met het verdwijnen van de zon opgestapt en opzoek gegaan naar een supermarkt. De keuze was beperkt. Een Kaufland in gedoken en me erover verbaasd, dat de indeling niet hetzelfde was als die in Sibiu. Dat is meestal toch wel het geval. Dat was zoeken dus. Het leek ook een grotere versie dan de al enorm grote winkel in Sibiu. Ook het assortiment was niet identiek, maar ook weer niet afwijkend genoeg om er blijvend de boodschappen te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten