Vandaag tot vier uur 's middags geen knip voor de neus waard geweest. Gelikkig wil het nu een beetje en kan tenminste gekookt worden. Het is iedere dag weer afwachten of de energie zich een beetje bij elkaar pakt of het een slepende toestand blijft. Een rijstmaaltijd. Goed te doen. Zou er eigenlijk de uitjes van conimex bij willen hebben, die mijn moeder altijd weer gebruikte. Volgens mij waren/zijn dat gefrituurde uienringen. Bakken is echt anders. Maar om daar nou Mariana's oude frituurpan voor op te tuigen....
Hoe gaat dat met een Airfryer? Hier moet sowieso alles met olie en die heeft snel z'n beste tijd gehad, als ie weer een tijdje heeft gestaan. Hier geen ossewit gezien. Zou het ook kunnen met wat ze hier 'Boter' noemen? Varkensvet. Reuzel. Hoe werkt zo'n Airfryer trouwens? Vrijwel zonder olie of vet. Blijkt. Hete lucht is de aanjager. Dus zoiets als ovenfriet. Het maakt me niet enthousist.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten