woensdag 15 februari 2023

Bingo!

 Het vele zitten heeft ook een voordeel gehad. Met regelmaat in de truck gestapt. Steeds routes gezocht met zoveel mogelijk onbereden asfalt. Je bent dan natuurlijk afhankelijk van het aanbod in de stad, waar je het laatste transport hebt afgeleverd. Het is een kwestie van het mogelijke aanbod nalopen op de kaart. Het heeft me iets meer dan een procent opgeleverd in stapjes van honderdsten en vandaag eindelijk weer over de 85% gegaan: 85,05.

 Het is behalve zoeken ook een kwestie van simpelweg dezelfde route meermaals rijden in beide richtingen. Straks ook naar bedrijven toe rijden, waar het vervoerde transport helemaal niet voor bedoeld is, maar enkel om het grijze asfalt geel te kleuren. In feite doodlopende wegen als je er verder niks te zoeken hebt.

 Maar we zijn weer klaar voor een volgende opdate met dito wegpercentageverwatering. Een volgende Dlc zou in feite meer welkom zijn. Het zou, als het goed is, de landen van voormalig Joegoeslavië omvatten. De Kroatische kustweg, Mostar, Split, Dubrovnik maar natuurlijk ook Zagreb en Belgrado en hopelijk de nodige tussendoorwegen. Die missen wat in de laatste opleveringen. Niet alleen maar 'Fahren, fahren auf der Autobahn'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten