donderdag 23 mei 2013

Hinkelen

 Bezig! Hoewel lekker anders is. Mensen die zich niet aan afspraken houden. Franse bankellende. Kan die bankenmarkt niet Europabreed geliberaliseerd worden?? De Franse banken zouden met hun onbeschoft gebrek aan service direct uit de markt worden gedrukt. Het koudste (èn natste?) voorjaar sinds tijden. Eindelijk herwonnen energie en tegenwerkende omstandigheden....

 Ademen, een goed glas, tellen, met de kop tegen de muur, mantra's dreunen, snuiven, energiebanen vrijmaken, spuiten .... geeft niet wat, doorgaan is het adagio, n' importe quel moyen!! Zo struikel je een soort van gewild maar op ongewenste wijze in een globaal veronderstelde richting. Dit is het niet, hier moet ik wat mee èn dat al heel wat langer dan vandaag.

 Dat ik (ongewild) tijd loop te verspillen is tot daar aan toe. Alleen grossier ik daar niet meer in. De tijd van 'tijd in overvloed' heeft z'n beste tijd gehad. Ik zie me niet mijn arm afhakken met een bot zakmes om een langzame dood te voorkomen maar iets in hetzelfde kader en dan overdrachtelijk zit er wel aan te komen. Het is weer tijd voor kogels en kerken en dan hoeft dat niet persé de Notre Dame te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten