woensdag 6 september 2023

Vorderingen

 We komen langzaam weer in beweging. Maandag de gerepareerde wasmachine aangesloten en begonnen met het wegwerken van de achterstallige vuile was. Een stuk of 10 machines te gaan. Tweemaal beddengoed, eenmaal hoeslakens, tweemaal handdoeken, tweemaal T-shirts, eenmaal ondergoed, eenmaal overhemden en nog wat diversen.

 Het ding draait als een tierelier. Wat een nieuw lager niet kan bewerkstelligen. Het wassen, één machine per dag, gaat sneller dan het drogen van de was. Afhankelijk van de gemaakte keuzes kan ik 5 machines kwijt op twee droogrekjes. Daarna is het pauze of machine 6 als de inhoud van de eerste machine al gedroogd is.
 
 De besoignes van een gemiddeld huishouden. Afwas redelijk onder controle. Smaak van het koken keert schoorvoetend terug. Waar de afkeer stug stand weet te houden is de tuin. Daar zit nog steeds een onzichtbaar cordon sanitair omheen. Ws zijn de aroniabessen voor dit jaar inmiddels ook verloren. Wat nog rest zijn de pepers voor de sambal èn maaien. Ik moet me tot het maaien weten door te slaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten