dinsdag 12 september 2023

Uitstappen

 Het was een beetje de goden verzoeken, maar geen zin om weer aan de landerigheid toe te geven en naar Sibiu getogen. Geen noodzakelijk boodschappen gewoon wat rondneuzen wat afgelopen week maar gedeeltelijk is gelukt. Een paar uur slenteren en een maaltijd buiten de deur. Het was net te doen.

 Had verwacht, dat we meer winkel in/winkel uit zouden doen. Het bleef vnl bij het passeren van étalages. D'r was het nodige veranderd in het winkelcentrum en desondanks ook menig lege plek. De gevel wordt dan kleurrijk afgeplakt maar het blijft een dooie plek.

 Als je niet opzoek bent naar sieraden, schoenen of kleding dan heb je eigenlijk niks te zoeken in zo'n centrum. Dan blijft mensen kijken over. Daar zijn we niet aan toe gekomen. In plaats daarvan de naast het winkelcenteum gelegen Chinees opgezocht voor een lunch. Daar kun je auto's kijken op, ik denk, de drukste rotonde van Sibiu.

 Mijn bedoeling was het om eindelijk eens sushi te proberen. Nou, niet voor herhaling vatbaar. Misschien niet de beste sushi-maker getroffen, maar het samenstelsel van kleffe rijst, advocado en zalm heeft me niet weten te charmeren. Volgende keer gewoon weer 'normale' chinees.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten