dinsdag 24 januari 2023

Verloop

 Waar was ik gisteren? Op redelijk normale tijd uit bed, maar nog geen energie om de honden te controleren. Natuurlijk moe of beter met een zwaar hoofd. Me aan het aanrecht staande proberen te houden. Het duurt steeds weer een tijdje voordat van enige soepelheid in bewegen en doen sprake is. Het kost meer moeite dan opgang komen met een Diesel bij -40º C. Maar eenmaal aan de gang valt er weinig te klagen. Het gaat niet van harte, maar je kunt niet alles hebben.

 Wat één uur bedoeld was, werden haast automatisch twee. Had de alarm van de foon nauwelijks uit geschakeld of ik was alweer vertrokken. Later in de middag wilde de keuken vanwege allerlei gedoe niet en heb ik me op een FAS gegooid.

 Zo de avond in gesuddeerd. Later met goede hoop dat het vandaag beter zou gaan in bed gestapt Diee hoop vervloog toen kort voor middernacht een mes door mijn linkerzij werd gejaagd. Met een kracht, dat een gil niet helemaal te onderdrukken was. Wat hangt er nu weer aan mijn fiets. Het heeft me de rest van de nacht bezig gehouden. Vreemd genoeg is het liggend vervelender dan staan/lopend. Wel ff recht komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten