zondag 1 januari 2023

Décapité

 De eerste dag zit er alweer bijna op. Niks bijzonders, niks nieuws. Gewoon een enigszins slepende zondag. Een beetje vanalles gedaan en meer nog van niets. Moet hard nadenken als ik het op een rijtje wil zetten. Gekookt. En dat was het eigenlijk wel. Laat op ook. De dames met een 'Op hoop van zegen' de vrijheid gegund.
 
 Met de heren aangelijnd de ochtendronde gemaakt. Was benieuwd hoe ze op de loslopende dames zouden reageren, maar die waren in geen velden of wegen te bekennen. Er staat nog steeds mais op een aantal velden. Deels met kolven, deels handmatig van de mais ontdaan. Kortom een 'bos' van 2 m hoge, zicht belemmerende staken. Waar ik het van het zicht moet hebben, werkt dat bij de honden anders. Die kunnen tekeer gaan (èn er vandoor willen) zonder dat ook maar iets van een aanleiding is te zien.

 De koffie viel vanochtend weer in de smaak, al had de tweede kop niet gehoeven. Kan gebeuren. Voor de vochthuishouding kon het geen kwaad. Als die, en mn de aanvulling ervan afhangt van zin in het soort vocht hebben, dan droog ik langzaam uit, heb ik af en toe het idee. Het is nog steeds zoeken naar iets dat niet tegenstaat. Wijn is het nog steeds niet, bier niet, fris niet, thee cq warm water met een smaakje trekt niet, water sec al helemaal niet. Ga zo maar door. Ook vandaag is het weer vnl bij koffie met een sloot warme mel gebleven. Ook hier niks nieuws onder de zon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten