dinsdag 15 november 2022

Terugwerken

 Een dag niet geschreven is een dag meer dan gemiddeld gewerkt, gefeest of beroerd geweest. Er mag gekozen worden. Auto door de APK geloodst en mijn bewijs van leven bij de immigratiedienst geregeld. Voor mij hadden zich een Italiaan (NB rood haar), iemand uit een mij niet bekende landenafkorting en een stelletje Srilankezen in geschreven. Dat inschrijven is niet voor mij. Ben geen immigrant tenslotte.
 
 Na de verzekering dat mijn leven nog niet voorbij is, opzoek naar een oogarts. Dat klit allemaal bij elkaar in privéklinieken (voorkomt wachttijd) in een wijk net ten zuiden van het centrale kerkhof. Straat gevonden, huisnummer niet. Andere keer beter. Vervolgens voor de nieuwsgierigheid de supermarkten langs gegaan, waar vrijdag dingen misten. Laat die nou overal nog steeds missen. Vreemd bij de huidige geen-voorraad-logistiek en 7/7 geopend. Problemen?

 Na een latte, jus en een gebakje naar huis met Chinees. Een verzoek van Mariana. Thuis het spul gegeten, in bed gekropen en daar niet meer uit gekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten