zondag 6 november 2022

Leven ...

 Rustige dag ondanks condoleances. Er is er weer een uit het leven vertrokken. Iemand uit de familiekring van Mariana. Dus dat wordt met alles d'rop en d'ran. Het was ff wachten tot de man in Sibiu werd vrijgegeven voor transport naar Agnita. Hij lag in het ziekenhuis vanwege iets met een infectie in zijn voet, maar doodsoorzaak naar het schijnt een herseninfarct. Raar verhaal.

 Drie kinderen waarvan twee in Spanje wonen en werken. Je zult je vader maar in een kist aantreffen na een paar uur vliegen en dito rijden. Emotionele toestanden. Bij iedere binnenkomst in de rouwruimte begon het huilen en in elkaars armen vallen opnieuw.
 
 Het  liet me niet koud maar sleepte me ook niet mee. Meer bezig met mezelf. Enigszins terug op de rails en hoop daar te blijven en dat aub zonder dat gebergop en gebergaf van een half jaar en langer geleden. Gewoon graag redelijk normale dagen  met voldoende energie (en motivatie!) om wat dingen te doen en de mindere momenten op te vangen. Morgen een nwe week, nwe kansen maar ook een begrafenis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten