woensdag 9 november 2022

Inslaan

 Boodschappendag. Stadse boodschappen. Penny-overstijgende boodschappen. Ergerlijk is het dan als je er eenmaal in de zoveel wkn 50 km voor rijdt en het gewenste niet aanwezig is. Gelukkig gold dat niet voor het hondenvoer. Nu Hill's helemaal van het menu is verdwenen, hebben we ons overgeleverd aan Hornbach. Eenmaal gehad, dat er slecht één 15 kg zak van het gewenste voer beschikbaar was.

 Dan sta je net iets stommer te kijken dan als de elleboogjesmacaroni bij Auchan weer een keertje niet in de schappen ligt. Of de paprikapringles. Of voor de zoveelste keer de bio jus ontbreekt. Vooral bij iets wat je niet elke mnd hoeft te hebben. Dan is het eerst zoeken of de boel niet ergens anders naartoe verplaatst is om vervolgens te moeten constateren dat het uitverkocht is of zelfs geen deel meer uit maakt van het assortiment.

 Maar soit, gelukkig was het meeste er wel en voor een aantal dingen misschien bedenken dat het ook anders kan. De in de voorraad gevallen gaten, grote gaten goeddeels kunnen vullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten