vrijdag 25 november 2022

Culinair?

 Wat gaat deze dag geven? Het lijf maakt minder problemen maar verdwenen is niet wat een maagprobleem zou moeten zijn. Het zeurt wat. Hopelijk na. Gisteren genoeg om me tot lezen te beperken. Vandaag zien of er wat kleinere klusjes aangepakt kunnen worden. De lunch om te beginnen.

 Eergisteren in het kader van de eeuwig voortslepend poging om één van beide kleine diepvriezers in de keuken leeg/leger te krijgen een stoofpot van hert gemaakt. Spul in feite gekocht voor de laatste Kerst maar blijkbaar wilde het toen niet. D'r ligt ook nog een fazant en iets van een wild zwijn waar hetzelfde voor geldt. Goed vlees en -al zeg ik het zelf- het gerecht mocht er wezen. Vlees, sjalotten, knoflook, rozemarijn (vers), laurier met een saus van rode wijn, druivenstroop en ontbijtkoek en dat met aardappelpuree.

 Mooi vlees. Een kilo en dus teveel voor een maaltijd met z'n tweetjes. Vandaag de rest met nwe aardappelpuree en een paar van de wortels uit de tuin, waar het qua verwerking maar niet mee wil opschieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten