woensdag 23 november 2022

Gebrekkig

 Weinig rustgevende nacht. Ondanks de uitgebreide siësta moe het bed in gerold, twee uur wakker en vervolgens niet echt meer geslapen. Niet vreemd dat de ogen nu alweer de neiging vertonen om dicht te vallen. Of het omgekeerde ook geldt, is moeilijk te zeggen. Tot op heden niet slechter geslapen na een partij extra uren door de dag heen.

 Het wordt kiezen. Slepen we ons door de dag heen in de veronderstelling, dat de nacht dan gebruikt gaat worden waar ie voor bedoeld is of een uur of twee plat en een slag actiever doen wat gedaan moet worden. Dan kan de nacht alsnog meevallen. Geen idee tenslotte of het een direct te maken heeft met het andere.

 Het dwarse fysiek fietst daar nog tussendoor. Rekken en strekken hoort ff niet tot de mogelijkheden bleek vanochtend. Reikend naar een nwe partij farmaca was het alsof een mes in mijn rechtzij werd gestoken. Ineengekrompen op de vloer duurde het een minuut of wat voordat bewegen weer mogelijk was. En dat zou de maag moeten zijn? Een volledige revisie zou op z'n plek zijn. Bij een auto zou je alle gebreken bij elkaar opgeteld langzaam om je heen kijken naar een vervangend exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten