dinsdag 5 december 2023

Dwalen

 De persoonlijke APK, hier ITP geheten, zit er weer voor 6 mndn op. De bedoeling was geweest om per deze keer de switch naar Sibiu te maken ipv de dubbel zo lange rit naar Targu Mures. Maar het is ondanks pogen sinds eind september niet gelukt om een afspraak te maken met de betreffende cardiologe in Sibiu, Dus maar weer weer de heuvelen over naar Mures. Het blijft een wanverhouding: bijna 4 uur rijden voor een royaal gerekend 15 minuten durend consult.

 Na afloop de Shopping City ter plekke bezocht om tenminste een beetje het gevoel te hebben, dat de weg zich heeft geloond. Grote constructie. Gezien de naam en het logo ws van dezelfde investeerder als van de City in Sibiu, maar groter en vluchtig bekeken veel andere ondernemingen. Met het oog op het vullen van Mariana's schoen me beperkt tot de Carrefour. Ook die leek groter en alles natuurlijk op andere plekken dan ik van Sibiu gewend ben.

 Geen echt succes en me teruggetrokken in de Starbucks. Inmiddels toe aan maagvulling en zitten. Hoewel niet zo erg als een tijdje geleden maar de balans in mijn bewegen begon zoek te raken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten