maandag 9 november 2015

Lichtelijk

 Een rommelige dag. Uren verspild aan het zoeken naar schroefhaakjes om de in kaders ingebouwde spots op te hangen èn niet gevonden. Niet in Agnita en niet tussen mijn eigen zooi. Ergerlijk als je weet, dat je het gewenste in je bezit hebt, maar het niet kunt vinden in één van de vele kratten en dozen met klusmaterialen. De realisatie van een overzichtelijke klusruimte kruipt met iedere zoektocht gestaag omhoog op de prioriteitenlijst.

 Uiteindelijk maar besloten om het gewoon met een schroef vast te zetten. Werkt ook en misschien nog wel beter. Maar daar gaat het bij het zoeken op een gegeven moment niet meer om. Je hebt iets in het hoofd en hoe langer de zoektocht duurt hoe hardnekkiger je je erin vastbijt.

 Eind van de middag pas 'opgegeven' en met de spots aan de slag gegaan. Bij achten hingen de eerste vier spots, zat de dubbele schakelaar op zijn plek en werkte alles naar wens. Bijzonder licht in de keuken. Sfeervol en toch genoeg licht voor de normale handelingen. Boven de werkvlakken is extra verlichting en bovendien is dit pas een klein deel van de geplande spots. Wordt een spottig keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten